maanantai 17. syyskuuta 2012

Lightboxin testailuja

En malttanut odottaa pidempään, vaan tein jo eilen ensimmäisen viritelmän lightboxista. Pistin Teron tuomaan Ikeasta pari kohdevaloa, vedin pahvilootasta seinät irti mattoveitsellä ja tilalle laitoin tavallista A4 tulostuspaperia. Vielä muutama kikka kikkerström ja korut ineen....ja tässä tulos!





Mitä olette mieltä valokuvista? Valkotasapainon kanssa on ainakin vielä kikkailtavaa ja pitänee koittaa asetella noita kohdevaloja eri puolille. Olen tuijotellut näyttöä ja näitä kuvia tässä nyt jonkun aikaa, nyt ne näyttää ihan OK:lta, mutta ihan varmasti, kun vilkaisen näitä iltapäivästä uudestaan, nämä näyttää ihan järkyttäviltä...

Kuvatut korut ovat muuten molemmat uusia, en ole saanut laitettua niitä vielä tuonne välilehdelle myyntiin. 

Ovat toki kumpainenkin kaupan ja etsivät uutta rakastavaa kotia! ;)

5 kommenttia:

  1. Hyviä kuvia! Ottaisitko vielä itse boksistakin kuvaa? Kiinnostaisi nähdä minkä näköinen sen hökötys on ja oliko vaikea tehdä :)
    Ja muuten, ihana pöllö <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Toki voin ottaa boxistakin kuvan, teen siitä vaikka oman postauksen, kunhan tuo koulunkäynti ei olisi koko ajan tiellä.. :D

      Poista
  2. Aivan ihania koruja! Miua alkoi kiinostaan toi pöllökoru, ajattelin ystävälleni tuota synttärilahjaksi... Olisiko mahdollista saada hopeana? Kuinka paljon kustantais?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Laitan siulle viestiä tuohon spostiin, minkä löysin blogisi kautta! :)

      Poista
  3. Sulle on tunnustus blogissani http://pinjeta.blogspot.fi/2012/10/a-blog-with-substance.html

    VastaaPoista