sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Pää, olkapää, peppu, polvet, varp….SIEMENSYÖKSY!


Nonnih, ja lattialle vielä. Ja just kun oli siivottu. 

Eilinen oli jotenkin niin ihmeellinen päivä, heti aamusta asti oli virtaa tosi paljon. Minä olen kuitenkin pohjimmiltani ihan peruslaiska kaveri; yleensä minut löytää joko sohvalta kanavasurfailemasta tai tietokoneelta nettisurfailemasta. Joskus jopa lahjakkaasti yhdistän nämä molemmat ja olen sohvalla kannettavan kanssa, ja toisella kädellä vaihtelen kanavia! ;)

No eilen virtaa riitti, ja siivotessa tuli samalla myös jynssättyä ikkunankarmia, koriste-esineitä, keittiön koneita jne. mitä en normaalisti jaksaisi edes ajatella. Samalla koko ajan hiki päässä touhutessa ja pyöriessä paikasta toiseen lallattelin koko ajan sitä ärsyttävää mainoksessa olevaa ”Pää, olkapää, peppu, polvet, varpaat, polvet, varrrpaaaat!” -hokemaa. Ekan puolen tunnin ajan se oli Teronkin mielestä vielä hauskaa, mutta lähempänä ilta kahdeksaa alkoi silläkin lehmänhermolaisella ilmetä kyllästymisen merkkejä! Hah!

Maisteltiin eilen kaiken tohinan keskellä ensimmäisiä simoja ja hyvää oli! Ajattelin, että jotakin kivaa suolaista olisi hyvä natustaa tässä samalla, ja päätin, että nyt kun on intoa niin teen bageleita! Mietin, että tekaisen juustobageleita ja toisenlaisia, missä on seesaminsiemeniä pinnalla. Heh, jepjep…

Siinä sitten taikinan kohotessa, ja minun edelleen lauleskellessa (ja samalla totta kai pöljännäköisesti hytkyessä), päätin nätisti aukaista sen seesaminsiemenpussin, joka ei välttämättä mennyt ihan nappiin. Eipä riittänyt leipurin maltti ja tohkeissani tein jonkun äkkiliikkeen, pussi otti ja repesi, ja siemenet syöksyi niin nätisti lattialle! Eikun vaan imuri (Teron) kauniiseen käteen, kun minä hytkyn ja nauraa röhötän samalla vieressä!

Lopulta saatiin hommat kuntoon ja bageleistakin tuli tosi hyviä. Ja ne näyttää yhtä hyvältä kun maistui!


Täytteeksi tietysti Philadelphia-tuorejuustoa, salaattia ja tomaattia, nams!



Tero halusi myös tämän kuvan tänne, koska taustalla näkyy vähän vappuhörpäkkeitä :) 

En vieläkään saanut aikaiseksi laittaa niitä kynsiä. Katotaan, josko sitä tänään, mutta ensin munkinpaistohommiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti