lauantai 15. syyskuuta 2012

Kiitoslahjat

No niin! Olen innosta pihisten ja tasajalkaa hyppien halunnut postata näistä koruista jo jonkun aikaa, mutta piti odottaa, ettei lahjan saajat vahingossa löytäisi blogiini kurkistelemaan.

Entinen työkaverini meni naimisiin 1.9.2012 (Onnea S & J!) ja tein hänen pyynnöstään häissä avustajina olleille naisystäville kiitoslahjaksi rannekorut. Suunnittelimme rannekorut yhteistuumin morsiamen kanssa ja korut muodostuivat sterlinghopeasta, Swarovskin kristalleista ja makeanvedenhelmistä.






Rannekorut olivat morsiamen mukaan menestys! Jokainen lahjansaaja oli oikein tyytyväinen lahjaan ja pitivät koruista kovasti. Ja sehän se miun pientä sydäntäni kovasti lämmittää!

Kuvat on otettu oikein hienosti ja kekseliäästi ikkunalaudalla auringonvalossa... Nyt kun alkaa luonnonvalo olla vähissä, ei ole tullut uusimpia koruja kuvattua ollenkaan. En olevinaan missään välissä ehdi niitä kuvaamaan, ja kun ehtisin, niin silloin on jo liian vähän valoa. Koitan väsätä itselleni lightboxin niin pian kuin mahdollista, kassellaan sitten jos kuvatkin paranisi!

4 kommenttia:

  1. Kylläpä on kauniit korut!
    Kuvaamisesta puheenollen, mä aina ryntään heti kameran kanssa ikkunan luo, kun vähänkin aurinko pilkahtaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :)

      Miulla on sama juttu, jää helposti tärkeemmät hommat (pöh,mitkä muka?) kesken, kun pitää käyttää kaikki valo hyödyksi :D

      Poista