torstai 19. heinäkuuta 2012

Hääkynsiä ja -koruja

Tänään pääsin pitkästä aikaa tekemään geelikynsiä toiselle! Ystävän äiti kävi kylässä ja siinä sitä rupateltiin keittiön pöydän ääressä samalla kynsiä väkertäen. Tilasin vähän aikaa sitten Nded:stä läjän laatikontäytettä, ja ajattelin kokeilla 3-vaihe geelejä 1-vaihe geelin sijasta. Homma sujui muuten kuin rasvattu, mutta voi jestas sitä Quick Finish Top Gel -viimeistelygeelin hajua! Ei ole toivoakaan, että minusta ja akryyleista tulisi bestiksiä, kun jo pelkästään tuo geelin haju otti aivoon! 

Tässä kuva, miltä valmiit geelit sitten näyttivät. Kynnet tehtiin sävy-sävyyn juhlakoltun kanssa, sillä näillä kynsillä lähdetään ensi viikonloppuna juhlimaan häitä!


Tein ystävälleni samoihin häihin hänen hippailuasuunsa natsaavat korvakorut ja rannekorun. Molempien korujen metalliosat ovat pronssia, helmet ovat tsekkiläisiä lasihelmiä.



Tänään posti toi taas aivan ihania korujuttuja, joten saatte uskoa, että lisää korupäivityksiä on tulossa. Vaan ällös huolehtiko, rakkaat naagelini kaipaavat pian huoltoa (2,5 vkoa), joten kynsimistarinoita on takuulla tulossa!


2 kommenttia:

  1. TOIVEPOSTAUS!!!! Nakit ja korut samaan kuvaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nakkikoruja siis! xD Joo sit kun teen huollon omiini, eli tällä viikolla, laitellaan nakit ja muus..eikun korut samaan!

      Poista