keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Hus pois kynsimasennus! Täältä tulee franken!

Nyt on kyllä niin päästy yli tuosta aiemmasta kynsimasennuksesta! Menihän tuossa melkein kaksi viikkoa, ennen kuin mitään tekstiä sain raapusteltua tänne. Vaan nyt riittää juttua vaikka muille jakaa!

Ihan ensimmäiseksi on vain pakko laittaa ehkä tällä hetkellä eniten mielessä pyörivä ilonaihe: Pääsen opiskelemaan! Vielä kuusi vuotta sitten, kun valmistuin ammattikorkeakoulusta, ei käynyt mielessäkään lähteä opiskelemaan uutta ammattia, ja ihan viimeiseksi sosiaali- ja terveysalalta, joka ei kiinnostanut tippaakaan. Nyt, kun elämä on viskellyt suuntaan jos toiseen, ja on ollut aikaa ajatella ja tehdä päätöksiä, tuntuu vihdoin hyvältä. Ja vaikka vastoinkäymiset ovat tapahtumahetkellä tuntuneet ihan mahdottomilta, en ehkä olisi tässä tilanteessa, jos niitä ei olisi osunut kohdalle. Siispä jippii vanhat vastoinkäymiset! Jippii niiden kautta opitut asiat! Jippii jälkiviisaus! Jippii minä!

Tässä keskiviikon kunniaksi päätin tehdä muutaman franken -kokeilun. Franken on itse sekoitettu kynsilakka, jonka voi tehdä esimerkiksi yhdistelemällä keskenään eri kynsilakkoja, lisäämällä sekaan luomiväriä, glitteriä, tai mitä ikinä keksii. Näin saa itse tehtyä haluamansa kynsilakan, ja sävyn, jota ei välttämättä ole kellään muulla.

Tein tällä kertaa tällaisia simppeleitä frankeneita, eli sekoitin kirkkaaseen kynsilakkaan eBaysta ostamiani erilaisia glittereitä. Mallikynnen lakkasin ensin Wet n Wildin Black Créme -lakalla. Cool franken-for-dummies!

(Johtuukohan se minusta vai onko näitä oikeasti tosi vaikea kuvata...?)


Ensimmäisessä kynnessä on kolmea erilaista glitterdustia: hopeinen hologrammi, violetti ja turkoosi. Keskimmäinen ja oikeanpuolimmainen on lakattu keskenään samalla frankenilla, siinä kirkkaaseen lakkaan päätyi hopeinen holotikkuhile, hopeinen hologlitterdust ja valkoinen diamond shape hile. Keskimmäinen kynsi on lakattu kahteen kertaan, oikeanpuolimmainen kerran. Seuraavassa kuvassa samat, hieman (eipä kyllä paljon) eri kuvakulmasta.


Kolmas kokeilu sisälsi hologlitterdustia, holotikkuhilettä ja mustaa diamond shape hilettä. Ensimmäinen kynsi on pohjalakattu H&M:n Peppermint Fusion ja toinen H&M:n Notoriously Beautiful -lakalla. Kolmannessa on franken yksistään.


Tuo viimeiseksi tehty franken käy mielestäni tosi hyvin tuon Peppermint Fusionin kanssa! Mitäs mieltä muut on?


P.s. Ryhdyn pian tekemään itse erilaisia koruja, ja tulen laittamaan tehdyistä koruista oman välilehden blogiin. Korut tulevat myös myyntiin, joten tarkkailethan blogia! ;)


4 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon opiskelusta! Oon ihan kade. Nyt kolmas välivuosi taas edessä... Harmittaa niin, että sanana opiskelu kuulostaa jo kirosanalta:D

    Makeet frankenit! Ja odotan koruja innolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mahtaa olla alussa suhteellisen takkuista hommaa tuo opiskelu, mutta toivottavasti se siitä sutjaantuu :D

      Ja huippua kuulla, että koruillekin löytyy kiinnostusta! :) Viikonloppuna tulee ensimmäiset blogiin!

      Poista
  2. Kivat frankenit. Ja onneksi olkoon opiskelupaikasta! :)

    VastaaPoista