torstai 28. kesäkuuta 2012

Kynsimasennus

Tässä on ehtinyt mennä jo yli viikko edellisestä pidemmästä kirjoituksesta. Juhannus oli toki tässä välissä, ja silloin heittäydyttiin vapaalle! Isoin syy blogihiljaisuuteen on kuitenkin kynsimasennus. Ai mikä..? No niinpä.. 

Sain katkaistua vasemman etusormen kynnen niin nätisti, ettei siihen ihan heti uskalla tippiä laittaa. Kyllä oli fiilis korkealla, kun kylään tuli taas tuttu Savommuan sankarj.



Olen julkaissut tämän seuraavan kuvan jo muuallakin, joten pistetään se näytille nyt myös tänne. Kuvassa on huoltoa vailla oleva, reippaasti ilmaantunut keskarinakki, sekä kivuliaasti lohjennut etusormen kynsi jämägeeleillä varusteltuna.

Ja nyt tulee varoitus, kuva ei sovellu herkille! :)



En omista muotteja, joiden avulla voisin jatkaa kynttä geelaten, joten kynnet piti siis kaikki lyhentää tosi lyhyiksi, ja laittaa ohuisiin luonnonkynsiini geelivahvistus. Geelasin kynnet osin pinkillä, osin kirkkaalla geelillä ja justiinsa öljytyt nakkiseni näyttivät keltaisen valon alla tältä.


Ja näyttäähän ne toki paremmalta, kuin aiemmassa kuvassa! Lyhyempään kynnenmalliin on vaan hankala totutella, kun totuin jo noihin hieman pidempiin kynsiin. Kaiken lisäksi tuntuu, ettei lyhyisiin kynsiin saa tehtyä niin hienoja koristeluja, kuin pidempiin. Kynsimasennusta siis yrittää pukata, voihan rähmä! 

2 kommenttia:

  1. Löysimpäs juuust sopivasti blogisi! Olen nimittäin huomenna menossa ottamaan elämäni ensimmäisiä geelikynsiä ja vieläkin hieman on epäselvää, millaiset kynnet sitä haluaisikaan... :D

    - Irini

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooh huippua! :D

      Mie otin elämäni ekat geelit muistaakseni keväällä 2010, siitä se ajatus sitten lähti! Omat laitteet hommasin tänä keväänä, ja kotosalla opettelen näiden tekemistä. Ne geelit kyllä vähän vie mennessään... ;D

      Poista