torstai 7. kesäkuuta 2012

Kotiutettuja ostoksia ja putoilua

Tilasin tuossa joku aika sitten Looks Designin sivuilta (taas...) muutaman koristelulakan. Ja vaan siitä yksinkertaisesta syystä, että pakkohan ne on melekeen ottoo ko halavalla suapi!

Nubarin Nail Art -lakat ja striperlakat ovat nimittäin alennuksessa LD:ssä. Meinasin lentää ja pamahtaa persuuksilleni, kun vertasin hintoja pikaisesti netissä. LD:n nettisivuilla 1,50 euron hintaan myytävät Nail Art -lakat maksaa esim. Nellyssä 15,95 euroa. Siis täh?! No eipähän siitä sen enempää.

Tänään tulla tupsahti sitten noutolappu ja eikun nopeasti hakemaan paketti Postista. Tällä kertaa olin koristelulakkojen lisäksi tilannut (ihan vahingossa, tottakai) myös kolme Nubarin kynsilakkaa. Kuopion kotiin tiensä löysivät siis seuraavat kaverit.


Kynsilakat Tinsel Town, Heavy Gold Glitter, Cool Breeze. Koristelulakat Red Glitter, Grass Green Glitter, Orange Glitter ja Pink Glitter. Kuva on tarkennettu tuohon Cool Breezeen,  kun piti saada se kuvattua niin, että siitä kuvasta jotain irtoaisi. Lakassa on niin hieno ja helmiäismäinen shimmeri, että ainakin minun oli hankala saada se näyttämään kameran kautta yhtään miltään muuta, kuin tavan valkoiselta. Tinsel Townissa glitter on monivärinen ja tosi kimalteleva, eikä kultainen Heavy Gold Glitter jää häikäisyssään Tinsel Townia huonommaksi. Laittelen swatcheja, kun ebaysta tilatut kynsikiekot kotiutuu.

Enkös minä tainnut joku aika sitten sanoa, että glitterit, bling-blingit yms. ei ole ollenkaan mun juttu? Mutta poikkeus kai vahvistanee säännön? ;)

Ai että putosin tänään melkein tuoliltani, kun näin tämän seuraavan videon. Videossa annetaan vinkkiä siihen, miten päästä eroon ihmisistä, jotka tulevat keskustelemaan, mutta keiden kanssa ei haluaisi keskustella. Voi olla, että seuraavan kerran, kun ovikello soi ja siellä odottaa kaveri Vartiotornin kanssa, saatan kokeilla tätä!


Jos naama, The Face, ei toimi niin eipä hätiä mitiä, tässä tulee jatkovinkit!


Jos lukijat kokeilette tätä, niin kertokaa ihmeessä mullekin, miten kävi! Ja lupaan takuulla kertoa kaiken täällä, jos se ovikello pirahtaa..!

4 kommenttia:

  1. Ai mikä hintaero? :'DDD Nubarin kaksi ekaa lakkaa vaikuttaa kuolattavilta, toivottavasti pian näemme ne in action :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, voi terve..! :D Toivomma kovasti, että kiekotkin kotiutuu asap! :)

      Poista
  2. Paljonko sulle tuli postareita.. Postarit kuullostaa aikas korkeilta kun katoin tuolta sivuilta, himottais kuitenkin tilata ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Postareita tuli 7,40eur, mikä ei oo mun mielestä paha, kun suhteuttaa määrään & laatuun. Aiemmin keväällä tilasin 11 (!!) koristelulakkaa + muuta, ja jos laski pelkät lakat niin kpl-hinnaksi tuli n. 2,15 eur.

      Minimitilaus tuolla on 15 eur, eli jos ajattelee, että ostaa sen 10 koristelulakkaa + toimarit, tulee kpl-hinnaksi 2,24eur. Not bad? :)

      Poista