tiistai 12. kesäkuuta 2012

Koiramaiset synttärit

Tämä postaus saattaa ehkä saada jonkun lukijan pyörittelemään silmiään ja iskee toiselle turhuuden tuskanhien pintaan. Eipä pyöritellä siellä niitä sielun peilejä, ja loppuu se huokailu, pyörryt vielä! Don't take it too seriously!

Meidän keskikokoinen villakoiruus Alma täytti viime lauantaina vuoden. Tokihan sitä piti vähän juhlistaa! Juhlasankari sai päähänsä skräppäyspaperista askarrellun, helpon DIY hippahatun ja eihän juhlat ole mitkään, jollei sankarille tehdä kakkua. Tämän b-day girlin kakku koostui koirapuurosta, perunamuusista, tonnikalanaksuista ja kynttilän virkaa edustaa Pedigreen DentaStix -purutanko.


Alussa päivänsankari hieman kummasteli tätä aivan upeaa ja mahtavaa, ruokataiteen suorastaan silmiähivelevää luomusta (ai miten niin tästä arvasi, että minä tein sen?), mutta kun pienet hampinsa siihen iski, niin sitten mentiin. Ja hitto vie, koiralle tarjoillaan hopealautaselta!


Kun kakkua oli natusteltu, oli leikin ja temmellyksen aika! Sitten lössähdys pehmeän sohvan uumeniin. Alma on tässä ihan itsensä näköinen, pöhkö puudeli, joka on sotkenut itsensä pyjaman housuista irroittamaansa naruun!


6 kommenttia:

  1. Ihana koira :D Vielä nuori ja elämä edessä. Meidän perheen koira täyttää ensi vuonna jo 10, mutta ei uskoisi, sillä se on vielä huima ja pentumainen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alma on kyllä ihan mahoton tyyppi <3 Mie kävin kattoo blogista teijän Sepiä, hurmaava kaveri on kyllä hän, eikä uskois, että on 10v!

      Poista
  2. Tottakai pienilläkin sankareilla täytyy olla oma synttärikakku! Ihanalle Almalle paljon paljon onnea!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Alma lähettää kiitoksena naaman nuolaisun! :D

      Poista
  3. Mun mielestä on just ihanaa että lemmikit saa extra-huomiota merkkipäivinä! :) Toi kakku on sulonen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, mie oon samaa mieltä! :)
      Kiitos, kakku meni oikein mukavasti parempiin suihin! :D

      Poista