keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Splatteria!



HAHAA! No okei, vähän juksasin, ei täällä olla kateltu mitään verta suihkuavia ja suolenpätkiä pursuavia ö-luokan leffoja (paitsi ehkä äsken katoin Lee Hardcastlen överihuumoripitoisia horror claymationeita, esim. T is for Toilet, josta tuo ylempi kuva on. Ei heikkohermoisille! You have been warned!). Kokeilin nimittäin splatter-tekniikkaa kynsiin! 

Sottaista touhua, eli en suosittele siisteysintoilijoille, mutta hauskan ja takuulla uniikin kuvion saa kynsiinsä. Kuvassa kynnet ovat eripituisia ja tuossa vaiheessa vielä huoltoa vailla, mutta pidemmittä puheitta, tässä tuloo splatterit.



 Kynsilakkoina käytin seuraavia lakkoja:

- Trind - Base Coat
- Trind  - French White
- Models Own - Baby Blues
- Models Own - Endamame
- Models Own - Peaches & Cream
- Models Own - Soda Pop Pink
- Inm Out The Door

Käyttämällä tummempia lakkoja tai vain paria lakkaa, esim. vastavärejä, olisi tullut radikaalimpaa ja näkyvämpää jälkeä, mutta minä olin pastellituulella. Pikkurillin läjä näyttää lähinnä siniseltä räältä, mutta tuo nimetön onnistui mielestäni hyvin!


Oli kyllä hauskaa hommaa, kerrankin sai sotkea ihan urakalla! Käsien ja kynsinauhojen putsaus (teipeistä huolimatta) olikin sitten vähän eri homma...superhauskaa siis!

4 kommenttia:

  1. Hauskan näköistä puuhaa! Taidan tosin jättää siihen asti kokeilematta, kunnes saan jonkun toisen siivoamaan sotkut.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä hauskaa hommaa! Ehottomasti kannattaa esim. joku sukulainen palkata siivoojaksi! :D

      Poista
  2. Mmitä mitä ihmettä splättäilyä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on huippuhauska tapa saaha sotkemalla kynnet kuntoon! :D

      Poista