sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Nyt hävettää.

Nimittäin minä, joka omasta mielestäni tiedän ehkä jopa keskimääräistä enemmän kameroista (tai muutenkin teknisistä vempeleistä, ainakin verrattuna rakkaisiin ystäviini, heh..), olen sössinyt. 

Tein tiistaina geelihuollon, kun olin taas töksäytellyt kynsiä joka paikkaan. Ajattelin, että kirkkaaseen geeliin pitää saada vaihtelua, ja keksin laittaa geelin sekaan helmiäisluomiväriä. Huippua! Nyt tulikin kivat kynnet, räpsitäänhän muutama kuva, ai että, nyt tulikin kivoja kuvia -> BLOGIIN!

Tein myös Technicin Cactus flower -lakalla tosi kivat lakkaukset ja koristelut. Lakkaa voisi kuvailla ehkä parhaiten sanomalla, että se on syvän tumma pinkki, jossa on siniseen taipuvaa hohtoa. Tosi jees! Kuviahan tästäkin oli saatava!

No niin, arvaapa näkeekö kukaan niistä yhtään. Menin sitten vähän munaamaan hommat niin, että muistikortti suuttui ja nyt se näyttää jokaisesta kuvasta max. sentin reunasta. Joo, en nyt edes kehtaa sanoa mitä tein, mutta siihen liittyy vahvasti häslääminen, kamerat ja tietokone. Nyt ne kuvat on sitten jossain kuvien taivaassa. Nyyh!

Mutta ei aihetta huoleen!

Tänään lähdetään juhlimaan minun tätitettävän 1-vuotissyntymäpäiviä, ja tokihan ne kynnet pitää laittaa kuntoon juhlan mukaisesti!


Pohjalla lakkana Models Own Soda Pop Pink, paitsi peukalossa pohjalla Models Own Pinky Brown. Koristelut tehty Nubarin koristelulakoilla ja Wet n' Wildin Black Crèmellä. Keltainen Nubar yritti vähän kuplia ja päällyslakka levittää koko homman, mutta eihän se menoa haittaa!

Tällaista tällä kertaa! Haastettakin oli pukannut (kiitos!), teen sen ensi kerraksi!


2 kommenttia:

  1. Mitä ihmettä sä onnistuit tekemään niille kuville, et sait niistä tommosia o.O
    Ootko kokeillu palauttaa niitä jollain siihen tarkotetulla ohjelmalla?

    VastaaPoista
  2. Ei MITÄÄN käsitystä mitä niille sattu ja tapahtu.. En vielä ehtiny kokeilla palauttaa, kun nämä häsläyks eikun hienot peliliikkeet tapahtu tänä aamuna. Pitää kokeilla, kun palaudutaan kotiin minilomalta! Thumbs up! :)

    VastaaPoista