maanantai 28. toukokuuta 2012

Ei ainakaan perjantai.

Ai mikä päivä?



Oon sitä mieltä, että maanantaille pitäisi olla joku ihan oma fonttikin. Joku niin ärsyttävän söpö, koukeroinen ja romanttinen, että kaikkia alkais sapettamaan jo pelkän tekstin näkeminen sillä fontilla. Olisin uhallanikin kirjoittanut tämän tekstin sillä. Eli terve vaan kaikki rakkaat lukijat! ;D

Oon myös sitä mieltä, että on varmasti olemassa joku maanantaieläin, jonka ainoana tehtävänä on tehdä ihmisten maanantaipäivistä tosi kivoja. Mulla itelläni on maanantai mennyt tähän asti hirmu näppärästi, suorastaan ihanasti, niinkuin tuosta kuvastakin huomaa.

Maanantaieläin asui ehkä meidän pakastimessa ja se taitaa syödä marjoja. Aamulla, kun koitin ottaa pakastimesta marjoja, se iski ja yritti puraista sormen. Onneksi meni vain geelit. Karjasin niin kovasti, että siinä kyllä heräsi naapuritkin, mutta ehkä se eläin pelästyi ja muutti naapurin pakastimeen. Ja nyt ei ole ainakaan tekemisen puute. 

Mitä tästä opimme? Ei kannata yrittää syödä terveellisesti marjoja, menee henki ja terveys. 

Tajusin, että en ole vielä näyttänyt lauantaisia kynsiäni. Koordinoin (siis yritin koordinoida) ne sopimaan yhteen minun Desigualin hippailupaidan kanssa!

Paita/mekko (kuva Bubbleroomin sivuilta, ei ole sponssattu) ja kynnet näyttää tältä. Luulin, että olin ottanut kuvat kynsistä jo lauantaina, vaan enpähän ollut. Nyt näyttökunnossa oli enää pari hassua kynttä.. Ja tuohon maniin olisi pitänyt laittaa vielä tikkuhilettä (tms), jotta niissä olisi kimalletta samaan tyyliin kuin paidassa, mutta oliko yllätys, että aikaa oli taas ihan liian vähän. Vieraiden tullessa hiippailin vielä lökäpöksyissä..


 Alla pystyraitoja Nubarin Nail Art -lakoilla,päällä Wet n' Wild Black Creme ja Inm Out the door.
Toimihan ne tuollaisenaankin, viimeistään muutaman mojiton jälkeen ne näytti sata kertaa säihkyvämmältä, kuin mikään blingi! Hah!

Nyt kokeilen varovasti jatkaa maanantaita, ja Alman nimipäivää! Paljon onnea kaikki Almat!


1 kommentti:

  1. Toivottavasti tänään on parempi päivä:) Sulle on haaste blogissani http://betternailday.blogspot.com/2012/05/hyvan-mielen-haaste.html

    VastaaPoista