tiistai 15. toukokuuta 2012

Äitienpäivän ranskis ja Dermosil

No mitäs tapahtui viikonloppuna? Kaikkea mukavaa! 

Käväistiin meidän kummankin vanhempien luona, ensin minun vanhemmillani Pohjois-Karjalassa ja sitten Teron Pohjois-Savossa. Molemmissa paikoissa hotkaistiin naamaan mm. yhdistettyä Teron synttäri- ja Äitienpäiväkakkua. Kyllä kelpasi ja upposi!

Pohjois-Karjalan perukoilla käydessä tekaisin äidille samalla geelit tipeillä ja manikyyrit vielä kaupan päälle. Ja tuloshan näytti (ja äiti, ehkä vieläkin näyttää? ;) tältä:

Äidin toiveena oli saada lyhyet ja kauniit, mutta hillityt kynnet. Kirkkaan geelin päällä lakkoina, alus- ja päällyslakan lisäksi, käytetty Dermosilin kynsilakkoja Seashell ja päällä hentoa kimallusta antamassa Cherry Blossom. 

(Cherry Blossom -lakkaa saa Dermosilin kevätuutuutena rajoitetusti myynnissä olevasta Kirsikankukka-pakkauksessa, yhdessä huulikiillon kanssa. Lisätietoja lakoista pääsee katsomaan tästä (Seashell) sekä tästä (Cherry Blossom).)

Peukuissa ja nimettömissä on vielä söpöt kukka- ja perhostarrat antamassa viimeisen silauksen. Nätti on, kuin sika pienenä! (Siis kynnet. Eikä kun koko äiti! Nätti siis, ei sika pienenä.)

Tilasin Dermoshopista joku aika sitten taas kasan tuotteita. Kiinnostusta herättää aina kaikki kausituotteet, enkä nytkään voinut olla tilaamatta uutuutena tullutta Kesäistä Suihkugeeliä ja Kesäistä Ihonhoitovoidetta! 

Dermoshopin sivuilla suihkugeelistä ja ihonhoitovoiteesta kerrotaan näin:

Dermosil Kesäinen Suihkugeeli on raikas koko perheen ihonpuhdistukseen soveltuva tuote. Runsaasti vaahtoava Suihkugeeli on pehmeä ja mieto, eikä se kuivata lainkaan ihoa.
Suihkugeeli sisältää runsaasti ihoa kosteuttavaa glyseriiniä sekä mietoja tensidejä, jotka puhdistavat ihoa hellävaraisesti. Kesäinen Suihkugeeli jättää iholle hennon raikkaan raparperin tuoksun. Tuoksu tuo mieleen raikkaat kesäpäivät ja herkulliset kesätuoksut. Suihkugeeli on väriltään kesäisen vaalean oranssipunaista.

Dermosil Kesäinen Ihonhoitovoide on kevyt ihoa hoitava voide, joka soveltuu koko perheen kosteutusvoiteeksi. Kesäisessä Ihonhoitovoiteessa on sama voidepohja kuin suositussa Classic Ihonhoitovoiteessa. Voiteen sisältämä allantoiini estää ihon rohtumista. Täydennä raikasta tuoksua Kesäisellä Ihonhoitovoiteella, jossa on sama raparperin tuoksu kuin Kesäisessä Suihkugeelissä. Ihonhoitovoide soveltuu koko perheen ihonhoitovoiteeksi, sillä se on hellävarainen ja sisältää mietoja ainesosia. 

Ai että, ovat kyllä kivoja! Suihkugeelissä raparperin tuoksu ihoa pestessä on kirpeä, ehkä jopa liian voimakas, mutta ei jää suihkun jälkeen iholle liian voimakkaaksi. Ihonhoitovoide mielestäni täydentää tuoksua juuri sopivasti, ja antaa ehkä hieman pehmeän vaniljaisen tuoksun? Voide on sopivan kevyt kesää ajatellen ja kuivaa nopeasti. Joka tapauksessa, näitähän voisi ehkä tilata lisääkin!

Joskun olen kuullut negatiivista palautetta Dermosilin tuotteista, mutta itselläni ei ole kyllä mitään huonoa sanottavaa. Tuotteissa on hinta-laatusuhde kohdillaan, ne ovat riittoisia, pakkaukset ovat kivoja ja tilausten toimitus on melkein poikkeuksetta ollut nopea.

Pakko lisätä tähän loppuun vielä, että postista kolahti kerrankin jotakin muuta, kuin minun kynsihumpuukia! Tämä leppoisa paholaiskaveri tulee pitämään huolen siitä, että mulle riittää jatkossakin hyvin aikaa kynsien parissa, sillä Tero tulee viihtymään erittäin paljon iMacin ääressä! ;)



Näillä mennään! Ja hei, jos asut Kuopion lähellä ja Dermosilin kimppatilaus kiinnostaa (säästät toimituskulut), ota ihmeessä yhteyttä!


2 kommenttia:

  1. minäkin tilailen dermosililta tuotteita ja olen aina ollut tyytyväinen tuotteisiin! Ei tule mieleen yhtäkään tuotetta johon en olisi ollut tyytyväinen :) Rakastan myös joidenkin tuotteiden tuoksua ja raikkautta. Myös dermosilin meikit ovat parhautta, melkein koko meikkikokoelmani perustuu dermosilin meikkeihin haha :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama homma, täys tyytyväisyys! Joidenkin mielestä tuotteet on apteekkimaisia, mutta ei apteekista kyllä mitään ihanan tuoksusta punaista appelsiinia/limeä suihkugeeliä tms saa :D Ja nuo uudistetut meikit on tosi kivoja!

      Poista