tiistai 22. toukokuuta 2012

Ihania kesäisiä aamuja

Alkukesä on mielestäni ehkä parhainta aikaa vuodesta! Pitkän ja kylmän talven jälkeen on ihana liikkua ulkona, kun ei ole vielä keskikesän kuumuutta. Ollaan nyt kahtena aamuna peräkkäin käyty aamuisella reilun tunnin metsälenkillä meidän pienen poppoon kesken. Metsä tuoksuu niin ihanalta! 




Alma on ollut ihan tohkeissaan, kun on saanut juosta vapaana. Voi sitä riemun ja energian määrää!


Niin, kyllä sillä koiruudella on kaikki tassut tallella, mutta koitapa saada ne kaikki yhtäaikaa kuvaan. Taisin jo mainita, että se on suhteellinen liikkuva kaveri? Tai no, toisaalta hyväkin ettei ole tarkkoja kuvia, niin ei näy sitä mestaritason trimmausjälkeä.

Ja kynsiin! Kokeilin tehdä niitä leimauksia viime viikonloppuna, eikä ne mennyt ihan niinkuin Strömsössä... Voi terve, kun olisi joku ulkopuolinen ollut kuuntelemassa sitä jupinan määrää. Tarkoituksena oli tehdä ihanan söpöt kesäkynnet, pieniäihaniasuloisiasöpöjänöpöjä leppäkerttuja iloitsemassa kesäisen vihreällä nurmikolla ja tekemässä kaikkia ihkuja leppisjuttujaan, mutta tulos näytti lähinnä kuolleilta kärpäsiltä klimppisessä hernekeitossa. Ja kyllä sillä hetkellä tunsin itseni hienoksi ihmiseksi ja suureksi taiteilijaksi.

Epämääräisen hiljaisen napinahetken jälkeen tartuin kynsilakanpoistoaineeseen ja aloitin hommat alusta. Ja kun nyt sen vihreän olin siihen jo ottanut, niin sillä sitten mennään eikä aleta vaihtelemaan kesken! Jotakin kivaa pientä oli myös saatava, joten tartuin pyl..eikun tarroihin. Ja vähän jotain kivaa kimallusta päälle!



Pohjalla Models Own - Edamame, tarrat Seppälästä, päällä kimallusta antamassa Flormar U02. Koitin saada kuvattua tuota Flormarin vaaleanpunaisuutta siinä onnistumatta. Kynnellä lakka oli kuitenkin ihanan värinen!

Pakko laittaa tähän loppuun vielä kesäinen kuva meidän kerrostalon pihan kukista. Kesä on niin ihanaa aikaa! Paitsi joku saisi kyllä hävittää kaikki tyhmät lentävät, ryömivät, hyppivät, konttaavat, liikkuvat, liikkumattomat, elävät ja kuolleet öttiäiset. Paitsi leppäkertut, ne saa jäädä. Ja tulla kynnelle ja pysyä siinä, mrrh.




2 kommenttia:

  1. Alma AD/HD vauhtiveikko elementissään :D oi mäkin kävin tänään lenkillä ja näin tulppaaneita kasvamassa. Tuli ihan heti mieleen kun ajeltiin silloin Rialpiin ja matkalla kasvoi niitä punaisia kukkia niityillä joita ihasteltiin. Voih muutenkin keväästä ja alkukesästä tulee mulle monesti mieleen Espanja, kun molemmilla kerroilla sinne oltiin sillon menossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi Rialp ja Espanja<3! Mulle tuli kans ihan mahoton Espanja-ikävä tässä pari päivää sitten. Kirjan ja ruusun päivästä (huhtikuussa) mulle tulee aina mieleen Espanja ja se, kun mentiin Barcelonaan (Joanin luo?) ja siellä olikin sit yhtäaikaa ihan muutama muukin tyyppi :D

      Poista