perjantai 18. toukokuuta 2012

Cesarsin tilaus & päivän lakkaus

Tilasin viime viikolla CesarsShopista muutamia kynsihumpuukijuttuja. Nyt on paketti haettu! 

Ja sieltähän löytyi Konadin leimasin, Cesarsin mattapäällyslakka ja Inm Out The Door Top Coat - eipä tarvitse enää sormet ojossa odotella lakan kuivumista, kun tätä pikakuivattajaa töräyttää kynnelle! Mukaan olivat laittaneet kaupanpäällisenä myös söpöjä kynsitarroja. Onpa ihana ele!


En malta odottaa, että pääsen kokeilemaan tuota Out The Dooria. Ihan takuulla pistän sen kovaan testiin, menen heti pyörimään ties missä lattioilla ja kokeilen, kuivattaako se lakkakerroksen 45 sekunnissa. Hah!

Keskiviikon lakkausvuorossa oli turkoosi Technicin Siona Island ja erittäin taiteelliset (Lue: kummalliset) viirut tein Nubarin Royal Blue Nail Art -lakalla. Kuvat on siis otettu jo keskiviikkona, silloin kun aurinko vielä yritti paistaa.

Kokeilin sitten eilen torstaina myös tuota Cesarsin mattalakkaa nimettömään, ja sehän näyttää ihan näpsäkältä! Kuva on otettu illalla, kun mistään ei tullut enää mitää valoa ja eihän se oikein edukseen tule tässä kuvassa. Jatkamme siis testailuja mattalakankin kanssa myöhemmin.

Tällaisella setillä mentiin keskiviikko ja torstai!

5 kommenttia:

  1. Kiva blogi, tykkään sun tyylistä:) Voin säästää sut pahalta pettymykseltä kertomalla, että ei se kuivaa 45 sekunnissa mutta ihan käyttökelpoinen tuote on kyllä. Eipähän kutista lakkauksia kuten Seche Vite *hate*

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Hyvä kun ennakkovaroitit, maltan odottaa ehkä siis minuutin ;) Olen nin tajuton sählä ja sotken aina kaikki lakat, niin jos se nopeuttaa kuivumista edes vähän, niin kelpaa! Tuohon inm:n päädyin just sen takia kun olen kuullut, että tuo SV kutistaa lakat.

    VastaaPoista
  3. oiii ihanaa turkoosia!! Mä olen miettinyt joskus kans noita konadeja, ehkä jopa itse osais (harjoittelun) jälkeen itselle tehdä sellaisia :) onko sulla niitä laattoja noihin konadeihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on kyllä kiva väri! Joo on mulla nyt 21 laattaa, ei aitoja Konadeja (maksaa miun budjetille liikaa) vaan Bundle Monsterin fauxnadeja :) Se on melkein tuuripeliä se leimailu, tulos riippuu päivästä ja auringon asennosta ja nousu/laskuvedestä sun muista ufojutuista.. :D

      Poista
  4. niin ja se ilmasto ja vesijohtovesi!! :D en oo noista fauxnadeista kuullukkaan, mut nyt tunnen taas itteni fiksummaksi ihmiseksi ahh :D

    VastaaPoista