sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Jep jep...

Kyllä on taas pari viimeistä päivää mennyt niin putkeen, kuin voi vaan mennä.. On taas se sama tuttu savolainen supermies tullut kylään!

Kun Almaa pestessä lainehti koko kylpyhuone (samalla pidettiin muuten Teron kanssa pienimuotoinen Mr ja Ms Märkäpaita Märkäasu-kisa), trimmaus meni vauhkon puudelin takia ihan päin mäntyjä ja lopulta hajosi koko trimmeri puoliväliin turkkia, kynnet napsi katki kaiken taistelun tohinassa, geelien täyshuollon (neljä raskasta tuntia ja kyllä, olen tosi tarkka) jälkeen lakkaukset, leimauksista puhumattakaan, ei onnistuneet ja Suomi hävisi lauantaisen pelin, niin kylläpä nauratti. 

Ja se Suomen pelikin meni oikeastaan täysin ohi. Vaihdettiin Teron kanssa puhelimiamme päittäin ja sim-kortit piti vaihtaa uusiin, eikä matkapuhelinliikkeen työntekijä ollut osannut siirtää vanhan sim-kortin tietoja uuteen korttiin. Meni sitten sekin peliaika näppäillessä tietoja manuaalisesti puhelimesta toiseen. Ja kun toisessa puhelimessa hyökkäsi päälle McAfeen turvalukitus, joka luuli, että puhelin on varastettu ja vaati mystisiä koodeja, alkoi jo olla melkoiset tatit otsissa.




Nyt meillä on puhtaan kylpyhuoneen, toimivien puhelinten ja minun uusien kynsien lisäksi oikein inspiroivan näköinen, puoliksi nyrhitty villakoira rymyämässä nurkissa. Ja niitä himputin mustia irtokarvoja löytyy vieläkin joka paikasta, esim. rahkasta. Kyllä taisi loppua meidän kotitrimmaukset tähän, ja ensi viikosta lähtien saa joku paikallinen karvankatkoja tuosta AD/HD puudelista parhaan kaverin.



Mutta hei, sain ostettua Facebookin Kynsikoristekirppikseltä läjän strasseja puoli-ilmaiseksi! Niitä odottelen täällä intoa puhkuen, mukava kun on jo melkein kesä niin kynnet kaipaakin vähän blingiä! Enpä olisi tätäkään lausetta uskonut sanovani, en nimittäin ole yhtään bling-tyyppiä :)

Menossa on MM jääkiekon pronssiottelu, kolmas erä ja Suomi häviöllä 2-3. Jatketaas katselua, josko myö tästä vielä noustais!

P.S. Lakkaukset tehty, mutta onko yllätys jos sanon, että en saanut hyvää kuvaa MILLÄÄN meidän kameroilla? Kokeillaan uusiksi huomenna...

4 kommenttia:

  1. Hih, sulla on aivan valloittava tyyli kirjoittaa! Pisti pahan kerran hymyilyttämään, vaikka toisella ressukalla on ollut vastoinkäymisiä. :D Pysyin samaistumaan useampaankin tilanteeseen!

    Teet kauniita kynsiä, sait musta kertarytinällä uuden lukijan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon! Hyvä että hymyilyttää, täälläkin onneksi menee jo huomattavasti paremmin :D Kävin vastavierailulla blogissasi ja samma här, lukijaksi pamahti hän!

      Poista
  2. :D Huomenna on paremmin kuin tänään ja huonommin kuin ylihuomenna:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se menee :D Onneks tänään eilinen on muisto vain!

      Poista