tiistai 1. toukokuuta 2012

Lisää vappua

Tämä saa olla nyt viimeinen vappusepostus, ei sitä nyt samasta jaksa aina höpistä! :)

Tämä päivä on mennyt mukavan leppoisasti. Heti aamupäivästä suunnattiin kohti Nepalin huippua, raikkaaseen ulkoilmaan Vappubrunssille enemmän tai vähemmän sukulaisten kesken. Maha tuli täyteen katkarapuleivistä, croissanteista, mansikoista(!), grillimakkaroista ym. naposteltavasta, mitä kukin oli mukanaan tuonut. Mukavaa oli, vaikka kovasti yrittikin tuuli viedä eväät pöydästä! (Hölömö Tuuli, kun ei tuonu omia eväitään, vaan oli pummilla..eiku..)



Almakin oli mukana, ja nohevana tyttönä kaiveli maasta kastematoja masunsa täytteeksi, kun ei kerta pöydästä mitään irronnut! Ja eikun matokuuria perään :)

Vappusomisteina mulla oli itse tuunatut korvikset, ja tietysti sävy sävyyn (ainakin puoliksi) kynsien kanssa!
Tuossa näkyykin ne tekemäni vappukynnet, ensin siis tipit ja geelaukset, sitten lakat. Lakkoina Models Own Soda Pop Pink & Models Own Peaches And Cream. Tarrat nimettömissä ja peukuissa on köyhän naisen nail stickerit, eli itse lakkasin kynsilakkaa tavallisen läpinäkyvän teipin päälle, leikkasin haluttuun muotoon ja eikun kiinni kohteeseen! Lakkana käytin Models Ownin Pinky Brownia, joka on ÄLYTTÖMÄN hieno duochrome lakka! Sävyt vaihtuu valon mukaan vihreään, lilaan, viininpunaiseen, oranssiin..huhhuh! Tässä tarralätkäisyssä lakka ei tule yhtään edukseen, mutta leikin sen kanssa vielä joku päivä, ja postailen sitten lisää kuvia.

Ja en ole siistinyt kynsinauhoja, tarrat on rutussa ja lakat sudittu vasurilla mutta hei, eipä olla niin tarkkoja! ;)

Huomenna laittelen taas uutta väriä, siitäpä sitten lisää!


4 kommenttia:

  1. Herrajumala..nyt vasta sanoit että täältä löytyy tämmönen tekele! Mukavata! Nyt seurailemaan taas uutta blogia,kotiäidin unelmaa! Ja hei kiitos valpuri seurasta,pihalle jäi kuin jäikin vielä matoja räksille..(kun minä ilmakon hankin..kuatuuvat niille jaloilleen)

    VastaaPoista
  2. Ai niin saapi tulla kynnet tuunamaan mulle,anytime! Ja nyt poistun linjoilta.Että elkee hermostuko..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuten taia blogin kello olla ihan ajallaan, tai sitte Anu on yökyöpelinä käyny huutelemassa koneella! Ja sitä mie ihmettelen, että muistit kuitenkin tämän blogin osoitteen, heh! Huutele ihmeessä ei myö hermoilla.. Ja kynsille laitellaan tuunaukset ehottomasti joku kerta!

      Poista
  3. Ihanan värikkäät ja pirteet kynnet ja NAM mitä vappuherkkuja!!!! :P

    VastaaPoista