perjantai 4. toukokuuta 2012

Räväkkä ranskis ja kahvitestailut

Venyi kuitenkin tämä postauksen teko perjantaille, oho!

Tein tässä parin päivän ajan kaikenmoisia kokeiluja ja kikkailuja, kun postiluukusta kolahti odotetut dotting toolsit ja Looks Designista tilatut Nubarin koristelulakat. Karkasi muuten mopo käsistä, ja tilasin niitä 11 kpl...täh? No mutta olivat niin kauniita, ja halpoja! ;) 

Mutta niinhän siinä koristellessa ja kikkaillessa kävi, että savolainen supermies tuli kylään. 

Ai mikä ja kuka? 

No Vituiks Män! Ajattelin sitten, että en kehtaa edes tänne laittaa kuvia niistä kokeiluista. Tai no okei, en kyllä edes kehannut ottaa kuvia. Katellaan sitten joku toinen kerta!

Sain kuitenkin jotakin ihan kivaakin aikaiseksi, tämmönen räväkkä ranskis Orlyn lakoilla. Käytin (aluslakan jälkeen) pohjalla lakkaa Old School Orange ja kärkiin Retro Red, jotka molemmat jättää satiinisen mattapinnan.

Tein teippiranskiksen, ei leikkasin kuviosaksilla teipistä palan,  jonka laitoin lakatun OSO:n päälle, ja lakkasin kärjet RR:llä. Tuota kuviota ei nyt vaan kuvissa näy niin hyvin kuin livenä, kun en saanut millään otettua siitä näpsäkkää kuvaa. Päällyslakkaa en laittanut, sitten olisi mennyt satiinit mönkään!


Mulla on tapana etsiä netistä kaikkea ilmaista, ja rohkeasti tilailen kaikennäköisiä näytepakkauksia meille kotiin. Viime viikolla luukusta tippui näytepakkaukset Pauligin Mundo-kahvista. Jess, koskaan ei ole liikaa kahvia!

Pauligin sivuilla kerrotaan Mundosta näin:

Tämä korkealaatuinen kahvisekoitus on paahdettu luonnonmukaisesti viljellyistä ja käsin huolella valikoiduista arabica-kahvipavuista. Sen ainutlaatuinen, aromikas maku syntyy Keski-Amerikan pehmeistä ja tasapainoisista kahvilaaduista, jotka ovat saaneet kypsyä hitaasti korkeilla rinteillä. Kahvin paahtoaste on 3. Paulig Mundo on niiden kahvin ystävien valinta, jotka arvostavat hyvää makua ja vastuullisuutta. Jokainen juotu kupillinen Paulig Mundo -kahvia vaikuttaa myönteisesti kehitysmaissa asuvien ihmisten elämään, sillä se on tuotettu Reilu kauppa -sertifioinnin vaatimusten mukaisesti.



Hyvää ja vastuullista kahvia - kyllä nyt kelpaa! Haluan joskus kyllä kokeilla Pauligin alkuperämaakahveja (Mexico, Kenya, Colombia ja Papua New Guinea), ainakin tuota ensimmäistä meidän orastavan Meksiko-faniuden takia. Siitä puheen ollen, huomenna on Cinco de Mayo, mutta siitä en uhallanikaan kerro mitään ennen huomista! :)

Kohta on käytävä hakemassa taas yksi paketti, kun ihan vahingossa tuli tilattua Amazonistakin kivoja juttuja. Sitten on vielä tulossa vielä ainakin pari muutakin pukettia, ja sit alkais olla kaikki perus kynsikamppeet kasassa, mitä haluan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti