sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Hyvän mielen haaste

Sain tämän haasteen Better Nail Day:n Sissiltä jokusen aikaa sitten. Nyt istuin alas ja päätin naputella haasteen julki. Kiitos Sissi!

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle.
Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

Kymmenen asiaa, jotka tuovat minulle hyvää mieltä ovat:

1. Avomies
Kuuntelee aina, ja vaikkei minun päähänpistoja ja hullutuksia ihan aina käsitä, niin tukee ja rakastaa silti. Vaikka on itsekin samanlainen pää pilvissä unelmoija, niinkuin minä, liitää tuulen mukana metrin matalammilla pilvillä ja hätäankkuri mukana, eli palauttaa minut maantasalle hulluimmista suunnitelmistani ja pilvilinnoista.

2. Perhe
Avomiehen lisäksi hyvää mieltä tuo myös muu perhe. Me kaikki tulemme toistemme kanssa ihan mahottoman hyvin juttuun. Huumori lentää ja nauru raikaa, kun kaikki ollaan samanlaisia hupattajia. Meillä on joka kesä jo perinteeksi muodostuneet Perhekötinät, eli pidetään perheen kesken vauhdikkaat illanistujaiset, joissa on yleensä joku teema. Teeman mukaan syödään, juodaan ja pukeudutaan. Tänä kesänä vuorossa on Havaiji Tropic -bileet,eli tiedossa on palmun lehvien kahinaa, varvassandaaleja, olkihattuja ja vyölaukkuja!

3. Huumori
Huumori ja tilannekomiikka saa aina hyvälle tuulelle. Kun sattuu ja tapahtuu, niin mitä sitä liikoja murehtimaan, huumoria peliin!

4. Matkustelu
Uudet tai vanhat kohteet, kotimaa tai ulkomaat, matkailu piristää aina! Matkalla mieli ja keho lepää, ja kotiin tullessa jaksaa taas ihan uudella vaihteella (etsiä jo uutta matkaa).

5. Musiikki & laulaminen
Mitäs tästä sen enempiä höpisemään, musiikki vaan saa hyvälle tuulelle! Laulaminen rentouttaa, poistaa stressiä ja siitä saa hyvän mielen.

6. Ystävä
Ystävyys on sellainen asianlaita, että se kulkee meriä ja maita. Tulipa eteen risu tai aita, ei se siinäkään niskoja taita!

7. Suklaa
Tätä ei varmaankaan tarvitse sen kummemmin selitellä! :)

8. Kesä
Ooo, kesän lapsi mä oon! Kesällä jaksaa enemmän, virtaa riittää eikä tarvitse laittaa hiivatin montaa kerrosta päälle, kun menee käymään ulkona. Lipposet jalkaan ja eikun kirmaamaan nurmikolle!

9. Löhöily
No onhan se nyt vaan mukavaa. Hyvä kirja, sohvannurkka, viltti, Alma lämmittämässä jaloissa ja tuosta ylempää numero seitsemän -> taattu hyvä mieli!

10. Hyvä ruoka ja juoma
Mikäs sen mukavampaa, kuin hyvä ruoka ja juoma. Olkoon sitten ravintolassa, kotona tai puistopiknikillä. Tähän kun vielä yhdistää kaikki aikaisemmat kohdat, niin jo on täydellinen päivä tiedossa! 

11. Alma
Pakko oli laittaa vielä yhdestoistakin kohta, meidän villispentu Almalle. Sen toilailuja ja kohelluksia on mukava seurata, ja vaikka joskus se osaa olla pirullinen, niin onhan se silti niin huippu höppänä!



Haasteen pistän eteenpäin:
- It's Nail time! -blogin Mimolle/Prinsessalle Itselleen
- Kynsipäiväkirjan Idaholle
- Korukynsillä -blogin Lunaliille
- TalkandBake -blogin Mimosalle
- Delight by Nails -blogin Tilhille

Ollos hyvä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti