maanantai 18. kesäkuuta 2012

Kaktuksen kukka veti viivat

Perjantaina oli lakkausvuorossa Technicin Cactus Flower, ihan vain sen takia, että ne aiemmin tästä lakasta otetut, surullisenkuuluisat kuvat ottivat ja menivät kuvien taivaaseen. No okei, myös sen takia, kun lakkaus sopi hyvin yhteen minun humppapuseron kanssa, eli lähdettiin siis ystäväiseni T:n kanssa perjantai-iltana vähän jatsaamaan. Ja hauskaa oli!

Ilta-auringossa otetuissa kuvissa näkyy hyvin tuo lakan sininen shimmer/flash (sekä siistimättömät kynsinauhat, ei tuu toistumaan!). Pitihän siihen päälle vielä laittaa siniset striping tapet, kun kerta eBayn hillitön lasti tuli kotia kohti! Oli siinä Posti-Patella kantamista..


Tässä kuvassa näkyy myös punertuneet kynsien vierustat. FB:n Kynsikoristelut-yhteisössä tuumailimme yhdessä muiden ryhmän jäsenten kanssa syytä noiden kynnen vierustojen kummaan käytökseen. Vierustat siis kutiaa paljon ja niihin saattaa ilmestyä pieniä paukamia, niinkuin sormenpäitä olisi muljuttanut nokkospusikossa. Olen vaihtanut kynsilakkoja, käsirasvoja, kynsiöljyjä ja kynsilakanpoistoainetta, mutta mikään ei tunnu auttavan. Käsienpesuainekin on ei-allergisoiva ja samaa geeliä olen käyttänyt kynsien geelaukseen jo pidemmän aikaa, eli nekin ovat oikeastaan poissuljettuja. Ehdotuksia..?

Enkä suostu myöntämään, että olisin piru vie herkistynyt jollekin kynsi-ihkuiluaineelle, en! Enkä uhallanikaan lopeta tätä hommaa, en en! Syöpyköön saakeli vaikka koko iho pois, minä jatkan hommia! No okei, ehkä jos kynnet tippuu kokonaan pois, harkitsen lopettamista. Tai sitten lakkaan niitä tippuneita kynsiä ja potkin niitä lattialla. Eih, ei näin...

Näillä mentiin lauantaihin asti, kunnes huonosti kiinnitetyt viivat alkoivat hapsottamaan reunoista.

Ja okei okei, koitan jatkossa keksiä otsikoita, jotka eivät kuulosta narkomaani-inkkarin illanvietolta! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti