torstai 14. kesäkuuta 2012

Päivän kynnet

Päätin tiistaina kokeilla tuota Nubarin lakkaa, jonka tilasin joku aika sitten LD:ltä. Laitoin ensin Wild & Mildin Pretty Sunrise -lakkaa pari kerrosta, ja sen päälle siis Nubarin Tinsel Town -lakkaa. Tykkään tuosta Tinsel Townista kuin hullu puurosta, olisin jaksanut tuijottaa tuota kimallusta koko päivän! Ja kuka sanoi, ettei tykkää kimalluksesta? Hups!


Tässä kaikki käytetyt lakat:

 - Trind Base Coat
 - Wild & Mild  - Pretty Sunrise
 - Nubar - Tinsel Town
 - Inm Out The Door

Näitä kynsien kimalluksia ihailtiin veljen tyttöjen kanssa vielä keskiviikkoaamunakin, ja siinä ohessa pelattiin lautapelejä ja rakennettiin maailman mahtavinta majaa tyynyistä. Lakkasin myös vanhemman tytön kynnet samaan tyyliin, päälle tottakai upeita, värikkäitä kynsitarroja ja Neiti N oli huipputyytyväinen! Pienempi Neiti E katseli vierestä ihan tohkeissaan, ja voi kun meillä oli hauska keskiviikkoaamu!

Myöhemmin päivällä lätkäisin tämän lakkaukseni päälle eBay:sta ostettuja kynsitarroja. Enhän minä kimalluspäissäni edes tajunnut, että kaikkiin sormiin ei ole osunut samantyylisiä tarroja. Vaan olokoonsa, ei meillä olla niin tarkkoja!

3 kommenttia:

  1. Kimallus, kukapa siitä ei tykkäsisi :D No, sen poistaminen on sitten toinen juttu, mutta siitä ei nyt puhuttu :D
    Minulla on kauhea ongelma, kun en osaa yhdistää CC:n WHAM!POW! lakkaa mihinkään, sillä se on niin kirkas, että sokaisee jokaisen vastaantulijan (myös miespuolinen kaveri huomasi sen kirkkauden). Olen tainnut glitterillä sitä aina "laimentaa".

    Joko olet muuten arvontaani osallistunut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, poistaminen on ihan oma lukunsa!

      On nimittäin melko kirkas lakka, kun glitterillä saa laimentaa :D Mikähän siihen toimis..oiskohan se minkälainen cracklen alla tai matattuna? Tai mattacracklen alla! Uuh!

      Hitsi olipa hyvä kun muistutit arvonnasta, mun piti osallistua siihen jo aiemmin, mutta en muistanut! Pitääpä käyä heti, niin ehtii, kiitos kun muistutit! :)

      Poista
    2. Eipäs tullut mieleenkään, että sen voisi matata :D Vaikka mattalakkaa omistan, hyvä muisti...

      Heh :D Itsekin aina huomaan arvonnan ja sanon itselleni, että seuraavalla kerralla heitän kommentin. No, aina ei voi muistaa, paitsi silloin, kun se on jo ohi.

      Poista