perjantai 8. kesäkuuta 2012

Mystiset kuvat...ja synttärit!

Menin sitten kokeilemaan SanDiskin suosittelemaa Rescue Pro:ta niiden aikaisemmin kämmäilemieni kuvien pelastamiseen. Siis jepjep, onneksi huumoria riittää, nimittäin ei tämä(kään) homma nyt mennyt ihan niinkuin siellä kuuluisassa Strömsössä. Pistetääs kuva-arvoitusta pystyyn!


Tässä näemme hienon ja taiteellisen, ohjelman tekemän version lakkauksistani. Kuvaan näkyy sekoittuneen myös, noin puoli vuotta aiemmin otettu kuva, veljeni vanhimman tytön uuden vuoden pulkkailuista. Huomaa myös ohjelman valitsema kesäisen vihreä teemaväri. Näppärää, näin saatiin yhdistettyä puolen vuoden tapahtumat yhteen kuvaan!

Entäs seuraava?


Tämä on nyt selvästi helpompi. Tässähän on Teron ja minun lomakuva, vuodelta 2009. Siinä se Tero olla öllöttää bikineissä...eikä kun? No ne lakkauksethan tässä näkyy, nyt kuvaa hallitsee ohjelman valitsema jännittävä verenpunainen sävy. Mielenkiintoisena kiintopisteenä taustalla pullo pissanpoistajaa, ei sponsoroitu. Upean taiteellinen asettelu on saatu pätkimällä kuva puoliksi ja sijoittamalla osat ihan hassusti toistensa paikoille. Voi hitsiläinen!

Hauskinta tässä on se, että koneellani tämä kuva näyttää ylivaloittuneelta ja vaaleanpunaiselta, kun taas Bloggeriin ladatessa väri vaihtui. Ai mutta sittenhän propsit kuuluu Rescue Prolle JA Bloggerille! Aplodeja loistavan yhteistyön hedelmälle! *läps läps läps*

Tänään on ollut niin kiva päivä, että eipä huolta huomisesta taikka menetetyistä valokuvista. Nyt on kevään pääsykokeet tehty, ja tuloksia odotellaan vielä kuukausi. Ja kaiken lisäksi, miten voi olla huono fiilis, kun on minun syntymäpäiväni!  

PALJON ONNEA MINÄ!



Ja niin, hyvinhän minä olen sen haasteenkin tehnyt. Äh, jospa jo huomenna muistaisin!

4 kommenttia:

  1. No tulipa mielenkiintoisia noista kuvista :D
    Kaikesta huolimatta hyvää syntymäpäivää!

    VastaaPoista
  2. Tekniikalla on kyllä paljon taiteellista silmää noiden kuvien kanssa :D
    Ja hurjan hyvää syntymäpäivää sinulle (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on! Naureskelin eilen, että täähän on kätsä tapa käsitellä kuvia :'D
      Ja kiitos! :)

      Poista